Miért igazságtalan a facebook?
Ha nekem valaki elkezdi szidni a felmenőimet, megvédem magam, miért az én fiókomat tiltják? Miért baj az, ha valaki megvédi magát? Nincs szólás szabadság?
Ugyanez a helyzet a politikával vagy más témával is.
"Nincs szólás szabadság?"
A facebook nem jár, nem tudom miért gondolják sokan hogy teljesen normális ha bemész egy idegen házba feldobod a lábad az asztalra meg kirámolod a hűtőt. Ha nem tetszenek a szabályok bármelyik oldalon legfeljebb otthagyni tudod, nem fizetsz a szolgáltatásért, nem a tiéd, csak használod mert megengedték - addig a pontig amíg betartod a szabályaikat. Teljesen mindegy hogy egyetértesz-e velük vagy sem.
"leírtam, hogy egy tipikus magyar, rosszindulatú, önző és gonosz. Megtűzdelve pici káromlással"
Ha te nem érted hogy ezzel mi a baj és miért tiltanak le, a fejedben van a baj és nem a Facebookkal.
Nincs baj a fejben, ha lenne, nem járnék egyetemre. A baj az olyan ember fejében van, aki szidja a felmenőimet, mert támogatom a kormányt és ha meg megvédem magam, jelenti. Meg fáj neki, ha leírom a véleményemet az országról, hogy én mi mindennel vagyok elégedett. Ez a baj és nem az, hogy megvédem a szüleimet, akiknek nagyszerű gyerekeik vannak. Csodálatosak. Persze sok az irígy de ez nem ok arra, hogy szidja őket.
Mondjuk te biztosan orvos vagy, vagy pedig tipical magyar, előítéletekkel. Fejben van a baj. Chhh😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!