Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tegnap este jelentettem...

Tegnap este jelentettem facebookon h valaki csinált egy profilt a nevemben, de még nem törölték. Mennyi idő után fogják? Valahol el tudom ezt intézni hamarabb?

Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Majd ha a tengernyi jelentes utan eljutnak a tiedhez is, akkor torlik.

Ugy tudod elintezni hamarabb hogy szolsz a a Face moderatoroknak hogy hanyagoljanak 2+ milliard felhasznalot, mert a te problemad fontosabb.

2019. márc. 16. 11:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ismertem ilyen esetet - nem voltam benne (ergo nem én csináltam és nem én foltam a sértett); volt olyan profil, amit kb pár percen belül töröltek, de olyan is, ami pár óráig aktív volt.

A sztori, hogy egyik ember a másiknak csinált egy kamu profilt, azzal kezdte el a népet jelölgetni (néhánynak üzenetet is írt), aztán hirtelen eltűnt a kamuprofil és nem sokkal rá jött az ismerősnek jelölés egy újabb kamuprofilból és így csinált 4-5 hamis felhasználót az illető nevében. A nevét teljesen nem tudta lekoppintani; vagyis rövidítéssel tette ki. Egész este így tombolt.

Pl ha Kiss Lajos hívják az illetőt akkor K. Lajos, Kicsi Lajos, stb.

Nagyon nagy botrány volt belőle.

Egy másik eset is történt; ahol viszont hetekig volt aktív a kamuprofil, hiába jelentettük többen.

Szóval, szerintem attól függ, jelenleg mennyi bejelentés érkezett hozzájuk, mert, ahogy a fenti 2 példám mutatja, lehet pár perc, lehet pár óra, de lehet pár hét is.

2019. márc. 18. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!