2019. március 15-i beszédet közvetítik LIVE valahol?
Figyelt kérdés
Orbán beszédét.
Nem érdekel senki politikai véleménye, ellenvéleménye, kritikája. Köszönöm.
Aki nem tudja, ne itt dühöngjön. köszi! :)
2019. márc. 15. 09:05
1/5 anonim válasza:
Én nem fogom megnézni, mert unom már a frázis-pufogtatásokat, amik nincsenek valós tartalommal megtöltve...
De beütöd a port.hu-t, aztán hajrá!
Segíts magadon - másra úgysem számíthatsz!
2/5 anonim válasza:
Legalább 5 TV csatorna közvetiti LIVE-ba.
De gondolom, te neten gondoltad. Akkor miért nem az írod ?
Ezeknek a csatornáknak a hivatalos oldalán van ám lehetőség az "élő" adást is nézni.
Látod, ennyire bonyolult ez.
Nem értem, hogy az emberek inkább alázzák magukat az ilyen kérdésekkel, ahelyett, hogy használnák a buksijukat, vagy urambocsá, rákeresnének.
3/5 A kérdező kommentje:
igazad van, csak nálunk a LIVE szó mondjuk nem a tv adást jelenti, az a magyar megfelelője az ÉLŐ televíziós közvetítés, de jogos, az M1-nek van élője neten. Nem tudom miért nem jutott eszembe, szűklátókörűen youtube live-ra gondoltam.
2019. márc. 15. 12:36
4/5 anonim válasza:
Rádión hallgatom magam, interneten.
5/5 anonim válasza:
Én a Dunán néztem, ott rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!