Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a youtube kommentre...

Mi történt a youtube kommentrendszerével? (2017. február, március), nem működik. Be lehet úgy állítani ahogy régen?

Figyelt kérdés

árulja el nekem valaki, miért cseszte el a youtube a kommentelést PC-n? rászoktat a jóra, hogy írhatok úgy kommentet, hogy nem kell megnyitnom a videó oldalát, csak a kisablakot, aztán most már megváltoztatja megint, és most megint meg kell nyitnom a videót? ráadásul meg se nyílik rendesen a youtube meg a g+ vagy mi a sz*r ez , szoktat le a kommentelésről, mert elveszi a kedvem, holott korábban rohadtul élveztem a párbeszédet, és hogy jól működik a kisablakos kommentelés, nagyon gyors volt így.

ráadásul ha válaszolnék és megnyitom teljesbe a youtube linket, akkor megnyílik ott a kommentemnél, és írnám a választ, de nem engedi közzétenni, pirossal kiírja MINDIG hogy nem sikerült közzétenni a komentet, és frissítenem kell egyszer az oldalt, hogy elfogadja a kommentet, már vagy 2-3 hónapja ilyen, a progaramozók ilyenkor mit csinálnak a youtubnál?!

#YouTube #komment #YouTube komment #kommetelés #youtube-komment #youtube kommetelés #youtube kommentelés
2017. márc. 29. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Ez legyen a legnagyobb problemad. Javaslom hogy kezdj el élni
2017. márc. 29. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szar a géped vagy a böngésződ.
2017. márc. 29. 23:24
 3/3 A kérdező kommentje:

van magánéletem. nem ez a téma. a kommunikáció, a másik megértése, meggyőzése, intelligenciájának kivizsgálása ettől még érdekel. de ezt úgy mondod pasztmek, mintha te nem szoktál volna kommentelni, hisz itt vagy!

minek válaszolsz értelmetlen mondatokban? te még nálam is szánalmasabb vagy, te proli. már ha én szánalmas lennék, de nem vagyok. a tökéletes vita, csakis írásban lehetséges, hisz sok nap után, már nem emlékszik a másik mit is mondott pontosan.

2. válaszoló.

nem szar a gépem, áruld el hogy lehet az, hogy mozzilában és chrome böngészőben is szar a gépem? mit kéne csinálnom, amikor korábban jó volt ugyanezen a gépen!

2017. márc. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!