DPD szállítás? Valakinek tapasztalat?
Sziasztok!
Múlthét pénteken érkezett be a depóba a csomagom, egyszer történt címváltoztatás és azóta se híre se hamva a dolognak.
Mára vártam a csomagot, de a csomagkövetős linket elnézve a kiszállítás ma sem történik meg (szállítás folyamatban státusz, elosztó depóban van)
Komolyan 2019-ben ott tartunk hogy 2 munkanapot csúszik a kiszállítás mert a cím meg lett változtatva?
Valakinek ezzel tapasztalat mire számítsak?
Válaszokat előre is köszi!
Egyetemistaként nem éppen a legegyszerűbb, csak úgy volt hogy péntekre megkapom a csomagot,amikor otthon vagyok.
Ez nem történt meg, úgyhogy át lett írva a kollégium címére..
"Komolyan 2019-ben ott tartunk hogy 2 munkanapot csúszik a kiszállítás mert a cím meg lett változtatva?"
Nem értem mit nem értesz. 2019-ben sőt 2025-ben is emberek fogják a csomagodat vinni autóval. Ha megváltoztatod a címedet - gondolom másik város, esetleg megye - akkor a csomagot ami már ez eredeti cím szerinte depóban volt, vissza kell vinni az elosztóba és újra kiosztani és elvinni egy másik városba. Ez nem két perc mert nem csak a te csomagod létezik a világban...
Nem mozdult a csomag sehova, Budapesten volt 8-tól a mai napig.
Ma érkezett meg Gödöllőre, innentől a kérdés tárgytalan.
*Gödöllő = Gyöngyös
12.-e óta ott van, eddig mindig olyan okból hiúsult meg a kiszállítást, miszerint: "Helyhiány miatt a csomag nincs továbbítva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!