Rendelt már valaki a calevo.com-ról? Vélemény? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Rendelni szeretnék onnan, de nem tudom, hogy Magyarországra mennyiért szállítanak, megéri-e, az érkezik-e amit akarok stb...oké hogy neves oldal de az Ebay is az és bármi lehet kamu. Várom a tapasztalataitokat 😊 előre is köszi mindenkinek megy a zöld kéz😉2016. ápr. 24. 22:27
1/3 anonim válasza:
Nem is hallottam erről az oldalról. Mielőtt bárhol vásárolnál, mindenképpen tájékozódj az oldal felől.
De most megnézem az oldalt.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Szia😁. En kb 4 honapja rendeltem onnan egy eskadron markaju nyeregalit.
Teljesen meg voltam vele elegedve mikor kihoztak, ugyan olyan volt mint kepen.
A szallitasi folyamatot vegig tudtam kovetni az email fiokomban.
Az árrol csak korulbelulre tudok irni.
Ugy emlekszem 70 Euro volt az izzaszto es meg plusszban kb 4000 a szallitasi dij( azt hiszem kulfoldrol hozzak)
De szerintem nagyon jo kis oldal.
Viszont van meg a ventuslovas.hu is ami szinten nagyon hasonlo ehhez, rengeteg markas termeket forgalmaz az arak ugyan olyanok csak a szllitas kb a fele osszeg.(belfoldi bolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!