Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Rendelt már valaki a calevo.co...

Rendelt már valaki a calevo.com-ról? Vélemény? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Rendelni szeretnék onnan, de nem tudom, hogy Magyarországra mennyiért szállítanak, megéri-e, az érkezik-e amit akarok stb...oké hogy neves oldal de az Ebay is az és bármi lehet kamu. Várom a tapasztalataitokat 😊 előre is köszi  mindenkinek megy a zöld kéz😉

2016. ápr. 24. 22:27
 1/3 anonim válasza:

Nem is hallottam erről az oldalról. Mielőtt bárhol vásárolnál, mindenképpen tájékozódj az oldal felől.

De most megnézem az oldalt.

2016. ápr. 24. 23:53
 2/3 anonim válasza:

Én, mielőtt bármilyen oldalt felkeresek, előtte mindenképpen erre az oldalra megyek fel:

[link]

2016. ápr. 24. 23:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia😁. En kb 4 honapja rendeltem onnan egy eskadron markaju nyeregalit.

Teljesen meg voltam vele elegedve mikor kihoztak, ugyan olyan volt mint kepen.

A szallitasi folyamatot vegig tudtam kovetni az email fiokomban.

Az árrol csak korulbelulre tudok irni.

Ugy emlekszem 70 Euro volt az izzaszto es meg plusszban kb 4000 a szallitasi dij( azt hiszem kulfoldrol hozzak)

De szerintem nagyon jo kis oldal.

Viszont van meg a ventuslovas.hu is ami szinten nagyon hasonlo ehhez, rengeteg markas termeket forgalmaz az arak ugyan olyanok csak a szllitas kb a fele osszeg.(belfoldi bolt)

2016. ápr. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!