Van egy weboldal ahonnét folyton letiltanak. Szeretnék több profilt csinálni de nagyon erős a biztonsági rendszerük. Mi alapján szűrhetnek?
Erről az oldalról van szó.
Tavaly letiltottak egy félreértés miatt pedig vagy 60 embert elszállásoltam a nyaralónkban, hogy télen utazhassak ingyen svájcba meg ilyen helyekre.
Azóta szinte szó szerint vadásznak rám. Nem tudtam rájönni mi alapján de folyton tiltanak. Próbáltam mobilnetes IP-ről újra regisztrálni ami ugye a modem újraindítása után mindig más IP-t generál gyakran más városokból! Az alapján is kiszűrtek.
A nevet, fotókat, leírást mindig változtattam de mindig újra és újra letiltottak. Mi alapján szűrhettek ki?
MAC címre ráláthat egy ilyen oldal? Vagy mégis mi?
Ha a feltöltött információt megváltoztatom. Az email cím és az IP cím más. Akkor mégis mi alapján szűrhetnek újra és újra ki?
Valamit nem jól csináltál...
Mi lehet az? Nem tudod?
IP cím biztos, hogy más?
IP címet a szolgáltatód ad, nem te osztasz magadnak
TOR-t és VPN-t meg észlelik, hogy azt használsz, és mivel azok (szinte) minden újracsatlakozáskor más "virtuális" IP-címet adnak, ebből gyanús leszel, hogy egy ember ennyi címről van belépve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!