Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » "Gondok vannak a webhely...

"Gondok vannak a webhely biztonsági tanúsítványával" Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Miért írja állandóan minden weboldalhoz ezt a szöveget ki, mit lehet tenni, hogy megszűnjön a probléma? Bármilyen oldalra megyek, vagy bárhova is kattintok, az összes kattintásnál állandóan ezt írja. Miért, és mit lehet tenni?

#internet #biztonság #weboldal tanúsítvány
2016. nov. 6. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nézd meg,hogy jó-e a pontos idő és dátum a gépeden.

Ha xp-d van és úgy írja ki, akkor próbálj másik böngészőt..pl: firefoxot,vagy operát.

2016. nov. 6. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
8%

Ez a pontos idő egy hülye mítosz, a böngészők szarok mert mind az explorer magra épül én sose tudtam megodlani ezt sehogy! De mondok pár böngészőt aminél ez egyáltalán nem jelentkezik mert tök függetlenek az explorertől, meg kba windowstól is.

Tor

K-meleon

Használd ezeket és nem lesz gondod!

Talán még a Maxthon sem szarakodik

2016. nov. 6. 22:35
 3/13 anonim ***** válasza:
8%
Firefox, Opera, Safari is szar, ne használd őket, azokat próbáld amiket írtam! Az egyiket Az amerikai hadsereg fejlesztette a másik meg Opensource, nem kereskedelmi szarok!
2016. nov. 6. 22:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos második nem ismerem a fent említett programokat, és nem is tudnám rárakni. Mindenesetre megpróbáltam azt, amit az első mondott, mert tényleg 16 évvel kevesebb mutatott, mint ami most van és beállítottam a pontos időt is persze, mert az se volt jó. Nekem ez fel se tűnt, és eszembe se jutott volna. Naptár részét nem használtam, az időt pedig alul nem néztem. Most az lesz, hogy kipróbálom, és jelentkezem, hogy mi lett az eredménye :) Köszönöm mindenkinek! Ment a hasznos kezecske :)
2016. nov. 6. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
6%

# 4/5

Ideje megismerned, ne legyél már korlátolt, vagy szeretsz szívni?

Mit nem tudnál rárakni?

Letöltő link kell?

Itt a K-meleon hordozható változata, nem kell telepíteni se, csak kibontod a zipet és megnyitod az indító exe-t.

[link]

Itt a hivatalos oldala, [link] de szerintem úgyse tudod megnyitni a régi böngészőiddel, a gyakorikérdések hogy működik?

2016. nov. 6. 22:50
 7/13 A kérdező kommentje:

Úgy működik, hogy másik eszközömmel van a probléma, és amelyiken pedig nincs, arról írok.

De. Jelentem MEGSZŰNT a probléma, hála annak a kedves hozzászólónak, aki azt írta, hogy nézzem meg a dátumot és időt, mert neki volt igaza. Beállítottam mindent pontosra, ahol igen csak nagy különbség volt (2000-es dátum), és az eddig használhatatlan eszközt teszteltem (azaz interneteztem vele), és jelentem már nincs ilyen gondom vele :) Úgyhogy nagyon szépen köszönöm neked első, a többinek is, de mivel tényleg analfabéta vagyok hozzá, így bele se kezdtem. Kezdtem az elsővel, ami teljesen egyszerű. Azt gondolom az ember a legkézenfekvőbb, és legegyszerűbb dolgokkal kezdi, és halad sorban, ha az nem válik be. Bevált, és jó lett minden. Még egyet szeretnék megköszönni, méghozzá azt, hogy elég gyorsan jött kérdésemre a válasz.

Kellemes jövő hetet mindenkinek :)

2016. nov. 6. 22:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Javítás: Arról írtAM, amelyiken nem volt probléma. Még mielőtt bárki belekötne ebbe is, hogy kamu.
2016. nov. 6. 22:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz attól függetlenül, hogy lehordott-e vagy sem.
2016. nov. 6. 23:03
 10/13 lali51 ***** válasza:
Az alaplapi elemet cseréld ki,olyankor felejti el az időt és dátumot ha lemerült.
2016. nov. 7. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!