"Gondok vannak a webhely biztonsági tanúsítványával" Mit lehet tenni?
Nézd meg,hogy jó-e a pontos idő és dátum a gépeden.
Ha xp-d van és úgy írja ki, akkor próbálj másik böngészőt..pl: firefoxot,vagy operát.
Ez a pontos idő egy hülye mítosz, a böngészők szarok mert mind az explorer magra épül én sose tudtam megodlani ezt sehogy! De mondok pár böngészőt aminél ez egyáltalán nem jelentkezik mert tök függetlenek az explorertől, meg kba windowstól is.
Tor
K-meleon
Használd ezeket és nem lesz gondod!
Talán még a Maxthon sem szarakodik
# 4/5
Ideje megismerned, ne legyél már korlátolt, vagy szeretsz szívni?
Mit nem tudnál rárakni?
Letöltő link kell?
Itt a K-meleon hordozható változata, nem kell telepíteni se, csak kibontod a zipet és megnyitod az indító exe-t.
Itt a hivatalos oldala, [link] de szerintem úgyse tudod megnyitni a régi böngészőiddel, a gyakorikérdések hogy működik?
Úgy működik, hogy másik eszközömmel van a probléma, és amelyiken pedig nincs, arról írok.
De. Jelentem MEGSZŰNT a probléma, hála annak a kedves hozzászólónak, aki azt írta, hogy nézzem meg a dátumot és időt, mert neki volt igaza. Beállítottam mindent pontosra, ahol igen csak nagy különbség volt (2000-es dátum), és az eddig használhatatlan eszközt teszteltem (azaz interneteztem vele), és jelentem már nincs ilyen gondom vele :) Úgyhogy nagyon szépen köszönöm neked első, a többinek is, de mivel tényleg analfabéta vagyok hozzá, így bele se kezdtem. Kezdtem az elsővel, ami teljesen egyszerű. Azt gondolom az ember a legkézenfekvőbb, és legegyszerűbb dolgokkal kezdi, és halad sorban, ha az nem válik be. Bevált, és jó lett minden. Még egyet szeretnék megköszönni, méghozzá azt, hogy elég gyorsan jött kérdésemre a válasz.
Kellemes jövő hetet mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!