Magyarország legnagyobb feltöltési sebesség?
Bajok vannak a fejekben? Beismertem, hogy hibáztam emberek. Google első találattal kerestem, ami az Otthoni Internet 2000 csomagot adta ki, márpedig annak 500MBit/s a max feltöltési sebessége.
Btw, eléggé ős tulkok vagytok mind, ha kapásból "felakasztjátok" azt, aki netán rosszul tud valamit. Nyilván én vagyok a korlátolt gyökér, miközben te támadsz le minden lehetséges módon (üzenetben is) csak is azért, mert tévedtem valamiben. Bántottalak, megsértettem azt az érzékeny kis lelkedet, esetleg anyukádat sértegettem, te emberutánzat? Óh nagyon sajnálom, de tényleg (ja dehogy is).
Tudod mit? Játszunk nyílt lapokkal, hadd lássák csak az ide tévedők mekkora egy sz*r alak vagy. Íme: [link] - ííígen, ez az üzeneted "M. Goode" :) Ezek alapján biztosan én vagyok a szánalmas, tudom én :D
#18 Off. shittalk, sértegetés, provokálás megy, témához tartozó válasz írása már nem igazán. De én lennék a jellemtelen alak? :D
Kérdező, bocs ezért az egészért (az offolók nevében is, tehát a magam nevében is), de nem csak rajtam állt a dolog. Én itt be is fejeztem, ennyit azért még hozzá akartam tenni. A választ (és sok más nem ide tartozó dolgot) megkaptad, részemről téma lezárva.
A továbbiakban max a kérdezőnek fogok válaszolni, ha netán akad bármi ehhez tartozó kérdése és itt kommentként felteszi. Tegyetek ti is így, megkönnyítitek a kérdező dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!