Ez a szolgáltató átver? Valami nem stimmel!
Az alábbi online térképen rendkívüli lefedettség látható 3G tekintetében (klikkelj a 3G gombra!), de sok gyakorizó itt azt írja, hogy még a nagyvárosokban sincs 3G jele...
NAGYON örülnék 80-90 százalékos vidéki 3G lefedettségnek, mert szükségem lenne rá, de most már nem tudom KINEK higgyek!
Ezzel a készülékkel el tudnám érni sok erdők és mezők között kanyargó aszfaltúton (szinte) mindenhol a 3G letöltési sebesség(ek)et?
Mennyire régi a sim kártyád?
Csak mert nekem nano simem volt és uj telefont vettem amibe micro kell és nem tudtam kitörni kicseréltettem ingyen cserélték és amiota uj kártyám van azota a régi mobilomon ks irja hogy 4g mert előtte csak 3mat irt mindig
Nem sim kártyákról van szó. Visszatérő kis kedvencünk a B20 hiányáról.
Nincs olyan B20-at tartalmazó phablet, mely legalább 4000 mAh-s akkumulátort tartalmazna, és nem is kerül 100.000-150.000 forintokba...
De van a fiamnak ez van [link]
Ez a telefon 4g nyáron balatonál probáltuk hasitott nett mig az enyém nem mert az én telefonom nem 4g képes
Mert bizony olyan telefon is kell hozá ami ezt tudja .
Kérdező: azt remélem tudod, hogy Xiaomi Mix 2-ben a b20 csak a globál verzióban van.Ha olyan telefont veszel ami támogatja a b20-at akkor sokkal jobb lesz a jel az alacsony frekvenciának köszönhetően.
Vannak olcsok telefonok is pld:
Csak én a Mi Mix 2-re magasról teszek, az pont a 100.000-150.000 forintos (értsd: túl drága) ársávba tartozik.
Itt most (pontosan ahogy belinkeltem fent) a Mi Max 2-ről van szó. :)
sajnos feljebb ment az ára,és egy ötvenessel olcsóbban vettem.csak még nem tudok róla nyilatkozni hogy milyen.én is azt javaslom hogy 4G-ben gondolkodj.(ugyanitt találsz olcsóbb modelleket is,keress rájuk.)
Utolsó! Nem épp erről beszélek??? :DD
"Nem sim kártyákról van szó. Visszatérő kis kedvencünk a B20 --> hiányáról. <--"
Szántóvető: köszi a tippet, de én nem tudom (legalább 1-2 meghibásodásmentes éven keresztül) a LeEco, vagy Umidigi cégek termékeiben bízhatok-e?...
Legalább annyi rosszat hallani róluk (már pár hónap használat után), mint amennyi jót. Ez elbizonytalanít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!