Facebookon, Messengeren hogyan működik ez a titkos beszélgetéses dolog? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A barátnőmmel eddig rendesen simán beszélgettünk privátban. De mostantól titkos beszélgetésben szeretnénk egymással beszélgetni. Hogyan tudnánk ezt megtenni#beszélgetés #barátnő #Facebook #privát #üzenet #bizalom #Messenger #privát üzenet #titok #titkos beszélgetés
2019. febr. 6. 08:04
11/15 anonim válasza:
A linkek jók, csak cseréld fel a sorrendet
12/15 A kérdező kommentje:
ezt ismerem. de miért ennyire bonyolultan magyaráztad el? sokkal egyszerűbben is el tudtad volna. messenger titkos beszélgetés. ennyi. de nekem az sem jó mert ott meg törlődnek az üzenetek. és ott is látják a körülöttem lévő emberek amikor és amit írok az adott személynek.
2019. febr. 12. 15:38
13/15 anonim válasza:
Végkonklúzióm: te olyat kérsz, ami nincs
14/15 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem tudtad ezt így leírni? Miért kellett itt hetekig szenvedni?
2019. febr. 13. 09:40
15/15 Quatermain válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki érti mit akarsz. Azt tudom javasolni, mivel ilyen nincsen, hogy a kéretlen üzenetek közé teszed a beszélgetést, így nem látják, és ha üzenetet kapsz tőle, nem fog neked megjelenni, hanem ott fogod megtalálni a kéretlen üzenetek mappában. Ha válaszoltál rá, akkor újra kint lesz az aktív üzenetek között, azután ismét át kell helyezned. Másképp nem tudod megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!