Zárt csoportokban a bejegyzések elrejtése az ismerősök elől. Hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval ha rákeresnek a nevemre aztán a bejegyzésekre akkor egy csomót kiad amit én zárt csoportokban írtam. Eut hogyan lehetne megakadályozni? Még ha több olyan nevű lenne FB n mint én (pl Kovács Bélából jópár van), de a teljes nevemmel vagytok fent és nincs más csak én :D És eléggé zavar, hogy bárki láthatja, akkor id ha az adott csoportnak nem tagja...2019. febr. 4. 22:32
1/1 anonim válasza:
A zárt csoport bejegyzéseit csak akkor láthatja ha tagja. Ezt vagy elhiszed vagy nem, ha a nevedre keresnek akkor azt pont nem fogják látni hogy te a zárt csoportban mit csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!