A Facebook mostanában miért korlátozza a csoportokban való böngészést?
Az a problémám már 2 napja, hogy, ha meg akarok nyitni bármilyen csoportot a Facebookon, először még minden megy simán, majd ha a nap folyamán többször is belépek egy csoportba, egy idő után letiltást kapok ("Ideiglenesen le vagy tiltva
Úgy tűnik, hogy ezt a funkciót a megengedettnél intenzívebben használtad. A használatáról ideiglenesen le vagy tiltva."), nem tudok belépni. Viszont ami nagyon furcsa, hogy emellett a hírfolyamban minden posztot látok csoportokból, sőt reagálni és kommentelni is tudok rájuk. Ez a tiltás nagyjából fél óra múlva feloldódik. Más is tapasztalja ezt? Miért csinálja ezt, amikor nem is csinálok semmi szokatlant, posztokat is kb. napi 4-5 db-ot írok 2-3 csoportban...
Azt hiszem, sose lesz már ez a Facebook jobb hely... :(
Bejelentettem a problémát a Facebooknak, hogy mégis miért van ez az állandó tiltás, mert legutóbb már csaknem 2 napja (!) nem tudtam egyik csoportba se belépni!
Milyen meglepő, azóta semmi gond nincs vele, egyszer sem kapok tiltást... Érdekes, nem?
Most ismét nem enged be egy csoportba sem tegnap késő este óta. Megint bejelentettem a problémát, már kezd elegem lenni ebből!
Senki más nem tapasztal hasonlót, csak én? Nem posztolok pedig olyan hú de nagyon sűrűn, egyáltalán nem értem miért van ez a korlátozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!