Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vajon olvasgat utánam?

Vajon olvasgat utánam?

Figyelt kérdés

Hát most olvasom hogyha kitörlöm az előzményeket akkor is tudhatja tesom mien oldalon vagyok,meg arrol is olvastam hogy azt is mi a jelszavam.

De múltkor láttam hogy az előzményeket nézegeti,tudom nem jó ötlet ide kiirni mert nagyon ért a géphez.

Szóval ha kitörlöm tényleg meg tudja nézni?

A Jelszót is kideritheti??

2010. jún. 30. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor elvileg nem tudja megnézni, de mért nem csinálsz másik felhasználó fiokot?
2010. jún. 30. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Milyen böngésződ van?

Ha firefox, akkor eszközök/privát böngészés indítása, ilyenkor nem jegyez meg előzményeket, ha pedig kitörölted, akkor nem tudja megnézni, hogy mit néztél (esetleg adat-visszaállítóval megpróbálhatja, de ennek nem nagy az esélye).

Firefox-on, ha megjegyeztetted a jelszót, akkor pedig

beállítások/biztonság/mentett jelszavak/jelszavak megjelenítése után kiírja.

2010. jún. 30. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:
google chrome
2010. jún. 30. 16:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt hogy lehet első??
2010. jún. 30. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:

én nem első vok de:

vezérlőpult-->Felhasználói Fiókok-->Új létrehozása

kb ez

2010. jún. 30. 16:50
 6/8 A kérdező kommentje:
És ha azt csinálok az mitől lessz jobb akkor nem az előzményekhez megy?? Nem értek a géphez :)
2010. jún. 30. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Azal hogy csinálsz 1 másik fiokot olyan mintha 1 másik gépnél ülnél de tegyél rá kodot valami jo hoszu kodot hogy a kod feltörök ne találják ki.LEGALÁBB 20 szám és betü kod LEGYEN space és jelekel együt (JELEK ALAT A VESZÖT A KÉRDÖJELET A KUKACOT KETTÖS PONT STB.)Kéedezmég ha kell valami.
2010. júl. 2. 13:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!! Csinálok egy olyat
2010. júl. 2. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!