Én a telekom domino maratonját szeretem,
4GB - 3500Ft körül van, rosszul hangzik de 1 év a felhasználási ideje és akár naponta meg lehetne újítani és halmozni a mennyiséget, nekem pedig elég változó, hogy havonta mennyi fogy ezért eszembe se jut 30 naposra előfizetni.
Kártyás vagyok Telenornál. MyChat csomag: havi 1GB 1875-ért (ha jól emlékszem) és nem számolja a közösségi oldalak adadtforgalmát (Facebook, Instagram, WhatsApp stb.)
Nekem tökéletesen megfelel, bármi apró dolgot el akarok intézni arra ott az 1 giga, ha meg valami komolyabb dolgom akad (feltöltés, szinkronizáció, stb.) arra ott a wifi otthon, melóhelyen.
Havi 3000-et töltök a kártyára, abból nyugodtan leveheti ami a netre kell, a maradékot pedig halmozom, vagy lebeszélem. Annyi a bibi, hogy a fel nem használt mobilnetet nem tudod a következő hónapra vinni, mert reseteli.
4Gb -os Maraton opciót vettem, Telekom.
Feltöltőkártyás vagyok, változó netfogyasztással, de leginkább wifit használok ha lehet. A maraton opció azért jó (szerintem) mert halmozható (ha egy nap veszel 2x4 GB -ot, akkor van 8 GB) illetve egyszer megveszed és amíg a kártyád él, töltögetsz rá, addig használható marad a maraton net opció is, vagyis a lejárati ideje a kártya érvényességi idejével egyezik meg.
Megjegyzés:
Gyakori (egyenlőre) a Telekom alkalmazásból bekapcsolható ingyen net opció is. Nemrég például 4 GB -ot adtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!