Mi volt a legrosszabb/ijesztőbb Dark Webes videó vagy kép amit láttál?
Nem kell feltétlen a darkweb-re felmenni ahhoz, hogy ijesztő dolgokat láss. Én párszor a Facebook-on is láttam érdekes dolgokat. Mondjuk az egyik, amikor a sivatag közepén, feltételezhetően iszlamisták, körbe vettem egy apukát és a 8-10 éves kisfiát. Elsőnek az apukát fogták le, a gyerek szeme előtt és egy machetével lefejezték, a vér pedig spriccelt mindenfele. Utána jött a fiú.
Láttam olyat is, ahol nyakon lőnek valakit, és ott vérzik el. Jelentettem a videókat, de csak azt küldte vissza a Facebook, hogy köszönik a jelentést, de nem ütközik a szabályzattal... Hát oké.
Dark weben nem nagyon szoktam elmélyedni a dolgokban.
Nem járok dark weben, de egyszer valaki pont itt linkelt egy videót, na az durva volt. Talán Brazília vagy Mexikó lehetett, srácnak levágták mind a négy végtagját, az arcát úgy összeverték, hogy egy kivehetetlen nagy véres valami volt, beszélni már nem tudott, csak vergődött és hörgött. Közben egy életlen késsel nyiszálták a torkát, de nem sikerült elvágni, és ezalatt a háttérben szólt Guns'n'Roses-től a Sweet Child O' Mine.
Most is kiráz a hideg, ha rá gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!