Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi volt a legrosszabb/ijesztőb...

Mi volt a legrosszabb/ijesztőbb Dark Webes videó vagy kép amit láttál?

Figyelt kérdés

2019. jan. 27. 22:36
 1/5 anonim válasza:
100%
Ketté volt szakadva az ember, de a felsőtestevel meg mozgott.
2019. jan. 27. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feltétlen a darkweb-re felmenni ahhoz, hogy ijesztő dolgokat láss. Én párszor a Facebook-on is láttam érdekes dolgokat. Mondjuk az egyik, amikor a sivatag közepén, feltételezhetően iszlamisták, körbe vettem egy apukát és a 8-10 éves kisfiát. Elsőnek az apukát fogták le, a gyerek szeme előtt és egy machetével lefejezték, a vér pedig spriccelt mindenfele. Utána jött a fiú.

Láttam olyat is, ahol nyakon lőnek valakit, és ott vérzik el. Jelentettem a videókat, de csak azt küldte vissza a Facebook, hogy köszönik a jelentést, de nem ütközik a szabályzattal... Hát oké.

Dark weben nem nagyon szoktam elmélyedni a dolgokban.

2019. jan. 27. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz darkweb, de nem ajánlgatok oldalakat, mert van egy két tényleg sokkoló. Főleg mexikóban meg braziliában szeretik macsétével szeletelni egymást. Néha nagyon durva módokon.
2019. jan. 27. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem járok dark weben, de egyszer valaki pont itt linkelt egy videót, na az durva volt. Talán Brazília vagy Mexikó lehetett, srácnak levágták mind a négy végtagját, az arcát úgy összeverték, hogy egy kivehetetlen nagy véres valami volt, beszélni már nem tudott, csak vergődött és hörgött. Közben egy életlen késsel nyiszálták a torkát, de nem sikerült elvágni, és ezalatt a háttérben szólt Guns'n'Roses-től a Sweet Child O' Mine.

Most is kiráz a hideg, ha rá gondolok.

2019. jan. 28. 08:14
 5/5 anonim válasza:
darkwebre sosem mentem fel, viszont vmikor tinikoromban vmi tök ártatlan google-keresés során feljutottam egy olyan magyar nyelvű blogra (már nem tudom, melyik blogos oldalon futott, de vmi ismertebb blogos oldalon készítették, tehát nem saját weboldal, azért sem értem, miért nem nézte vki... mert több havi anyag volt már fent a blogon), ami a kutyákkal való szexuális kapcsolat létesítéséről szólt... undorító.
2022. jan. 26. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!