Akár hogy,akár valami blog.hu ill. indapass beállításokban,vagy akár uBlock Origin-nal.
Ha lehet valahogy persze.De jó lenne,mert néha elképesztő spoileresek azok a blogajánlók,amikor pl. foci vagy egyéb sport a téma,és nonszensznek tartom,hogy nem tudok még egy rohadt tőkehalas cikket se elolvasni a blog.hu-n anélkül,hogy ne kelljen bele futnom valami meccs beszámolóba mielőtt azt egyáltalán láthattam volna.
Nem pontoztalak le.Amit meg utána írtál az nálam nem működött,mert valahogy az istenért se akarta megérteni az ublock orogin hogy mit is akarok pontosan letiltani.
2019. jan. 28. 19:09
5/8 A kérdező kommentje:
Ja de,most néztem csak :-D Erre már nem is emlékeztem,meg közben is biztos zabos lehettem egy kicsit :-) Bocs :-) De akkor kompenzálásul,utóbbira meg adok egy zöldet,pedig érdemben az se sokat segített :-) Deal? :-)
2019. jan. 28. 19:12
6/8 A kérdező kommentje:
De hülye vagyok ma :-D Én tényleg nem pontoztalak le,mert az előbb az még mindig nem tűnt fel valamiért számomra,hogy nálam még mindig azt írja hogy "Hasznos számodra ez a válasz?",tehát valaki másnak köszönhető hogy a #1 "A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Hát akkor ezért nem emlékeztem,mert nem is volt mire! :-D
2019. jan. 28. 19:16
7/8 anonim válasza:
Mindegy, felejtsük el.
Ha mondjuk az oldalon valahol máshol mész az elem blokkolására, és a "választ"ra, utána sem tudod kijelölni?
2019. jan. 28. 21:24
8/8 A kérdező kommentje:
Nem.Sose tudom magát azt az ajánló dobozt kiválasztani,csak mindig legfeljebb az ott látható 3 harmad rész közül,tehát a 3 ajánlat közül az egyiket.De azzal se megyek sokra,mert hiába lövöm ki valamelyiket,a fenti képes példámnál maradva pl. azt hogy Messi folytatta őrült sorozatát,ez a szemét blog.hu akkor máris ajánl a helyére egy másik blog bejegyzést :-( Tehát hiába tiltok le egyet,máris ugrik a helyére a következő cikk cím :-( És ezt mellesleg el is játszottam már vagy tízszer,reménykedve abban hogy hátha elfogynak az ajánlatok előbb-utóbb,de nem,szerintem soha nem fogynának el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!