Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet a blog.hu-s blogold...

Hogy lehet a blog.hu-s blogoldalak alján lévő blogajánló dobozt kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Tehát ezt: [link]

Akár hogy,akár valami blog.hu ill. indapass beállításokban,vagy akár uBlock Origin-nal.

Ha lehet valahogy persze.De jó lenne,mert néha elképesztő spoileresek azok a blogajánlók,amikor pl. foci vagy egyéb sport a téma,és nonszensznek tartom,hogy nem tudok még egy rohadt tőkehalas cikket se elolvasni a blog.hu-n anélkül,hogy ne kelljen bele futnom valami meccs beszámolóba mielőtt azt egyáltalán láthattam volna.

2019. jan. 27. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Nekem uBlock Origin alapból tiltja.
2019. jan. 27. 20:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó neked :-)
2019. jan. 27. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Szóval pontozz le, mert neked meg nem 👏

jobb klikk rá --> elem blokkolása

2019. jan. 28. 07:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem pontoztalak le.Amit meg utána írtál az nálam nem működött,mert valahogy az istenért se akarta megérteni az ublock orogin hogy mit is akarok pontosan letiltani.
2019. jan. 28. 19:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja de,most néztem csak :-D Erre már nem is emlékeztem,meg közben is biztos zabos lehettem egy kicsit :-) Bocs :-) De akkor kompenzálásul,utóbbira meg adok egy zöldet,pedig érdemben az se sokat segített :-) Deal? :-)
2019. jan. 28. 19:12
 6/8 A kérdező kommentje:

De hülye vagyok ma :-D Én tényleg nem pontoztalak le,mert az előbb az még mindig nem tűnt fel valamiért számomra,hogy nálam még mindig azt írja hogy "Hasznos számodra ez a válasz?",tehát valaki másnak köszönhető hogy a #1 "A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."

Hát akkor ezért nem emlékeztem,mert nem is volt mire! :-D

2019. jan. 28. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindegy, felejtsük el.

Ha mondjuk az oldalon valahol máshol mész az elem blokkolására, és a "választ"ra, utána sem tudod kijelölni?

2019. jan. 28. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem.Sose tudom magát azt az ajánló dobozt kiválasztani,csak mindig legfeljebb az ott látható 3 harmad rész közül,tehát a 3 ajánlat közül az egyiket.De azzal se megyek sokra,mert hiába lövöm ki valamelyiket,a fenti képes példámnál maradva pl. azt hogy Messi folytatta őrült sorozatát,ez a szemét blog.hu akkor máris ajánl a helyére egy másik blog bejegyzést :-( Tehát hiába tiltok le egyet,máris ugrik a helyére a következő cikk cím :-( És ezt mellesleg el is játszottam már vagy tízszer,reménykedve abban hogy hátha elfogynak az ajánlatok előbb-utóbb,de nem,szerintem soha nem fogynának el.
2019. jan. 29. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!