Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az nCore már a halálán van?

Az nCore már a halálán van?

Figyelt kérdés

Van pár horror filmem amik nincsenek fent, RTL anyagok is eltüntek, rejtve vannak.

Tegnap néztem Mozicsillagon egy filmet és meg tetszet Megalázottak (2007), és le akartam tölni az nCore-n de nincs fent.

Milyen dolog ez hogy nincs fent?

Igaza volt neki hogy a torrentezés már halott: [link]

Kénytelen vagyok Mozicsillagon letölteni a filmet.

Sokan azt mondták hogy ne töltsek le filmeket mert torrenten meg van. Tévedtek mert nincs fent pl: Tomie Unlimited, ez sincs fent, de nekem szerncsém van mert meg van.

Ezek sincsenek fent:

Gyilkosság a szomszédban

Titkos táraság The Brotherhood 1-3

Tusztanya

Mennybéli pokól

Édes kis mackóm 1-2

Földrengés New Yorkban

Kölyökzsaru

Hamrosan mindegyik megszűnik így jár mint a Kickass, Pirate Bay, EZTV, isohunts. Proxyn sok találatot kapok, de nem tudni melyik a igazi.

2019. jan. 20. 16:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Hamrosan mindegyik megszűnik így jár mint a Kickass, Pirate Bay, EZTV, isohunts."

Nem, nem mostanában fognak megszűnni. Thepiratebay pl: a 82 helyen van a torrentes oldalaknál. meg amúgy úgy is van 100 másik torrent oldal, de vigyázz velük mert a fele kamu/vírusos. Használj adblockot mert én is benyaltam egy vírust kamu oldalról.(csak be mentem az oldalra- és ott volt a vírusom, mair .ru) sose menj fel rá!!!!

2019. júl. 22. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!