Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore oldalról mik a tapasztal...

Ncore oldalról mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Mégis mi volna? Köztudottan legjobbnak mondható torrent oldal belföldön.
2018. dec. 31. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Már régóta tag vagyok és én megvagyok vele elégedve. Szinte mindent megtaláltam amit kerestem.
2018. dec. 31. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen normálisan válaszolt az egyes, évek óta ez a legnagyobb és a legjobb magyar torrent oldal.
2019. jan. 1. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Széles körű választék. Minőségi feltöltést engednek csak, nincs pl cam-os film. Filmek terén több műfajból is sok film található, olyan is ami máshol nincs. Vissza kell seed-elni itt is, havonta lehet 5 db, amit nem szükséges, de illendő. Gyors letöltési sebesség a sok seed-elő miatt.
2019. jan. 1. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:

"Vissza kell seed-elni itt is, havonta lehet 5 db"

Azt azért tegyük hozzá, hogy ez rang függő. A sima "Felhasználó"-nak lehet 5 h'n'r torrentje 1 hónapban, a "Tag"-nak már 10. "Elit"-től felfele pedig korlátlan, mondjuk ez logikus, hisz ahhoz, hogy felkerülj erre a szintre, alapból kell 0/24-be vissza töltened minimum 60-70 aktív torrentet.

Én átlag 80 torrentet hagyok seed-ben, és ~30-32000 a havi helyezésem.

2019. jan. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!