Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mik a tapasztalatok erről az...

Mik a tapasztalatok erről az oldalról: realtranslatorjobs.com?

Figyelt kérdés
Valódi a cég? Vagy csak átverés az egész?

#realtranslater.com
2013. okt. 21. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs vele tapasztalatom, de gyanús nekem is.

Már csak a cím is: direkt kihangsúlyozza, hogy "valódi"...

Cégeknek dolgozni távmunkában, és nem igényel tapasztalatot? A FAQ-ban leírják, hogy nem baj, ha nem vagy profi angolos, illetve azt is, hogy semmi garancia nincs arra, hogy egyáltalán pénzt kapsz. Sőt, olvasva tovább a FAQ-t, azt írja, 60 napos pénzvisszafizetési garancia van: ha nem tetszik a dolog, visszaadják a tagsági díjat... szóval fizetni kell a tagságért.

És azért az átverések általában így kezdődnek: fizess, hogy dolgozz.

Én kihagynám.

2013. okt. 21. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
én is egyetértek az első válaszolóval. a legtöbb ilyen nagyon jól kereső munkának az a promózása, hogy hát mindenhez kell indulótőke, de az nem is nagy pénz, ahhoz képest, hogy milyen kőgazdagra keresed magad...:D amúgy szerintem ezek a fordítós munkák a netes fordítókra lehetnek alternatívák, lefordítassz egy reklámszöveget, amit aztán ők tudnak küldözgetni e-mail-be, és mivel nincs tele hibákkal, mintha egy webfordítóval fordították volna, ezért jobb az összhatása.
2013. okt. 22. 00:42
 3/5 My Conserve válasza:

Egy ideje ezt már magyar nyelven is hirdetik: magyarangol.com és forditotkeresunk.com címeken.

További tapasztalatok angol nyelven:

* [link]

* [link]

2013. okt. 22. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is pont ezért a kérdésért jöttem... gyanús volt nekem is

[link]

2013. okt. 24. 13:30
 5/5 anonim válasza:
Biztosan átverés, ez viszont nem az: [link]
2015. márc. 9. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!