Hogy tudnam kikerulni a reklamokat a sorozatbaraton?
"A különféle megosztók így tartják fenn magukat reklámbevételből"
Nem is a reklámozással van a baj, hanem azzal, hogy ezt nem képesek:
* vírusmentesen
* erőforrás-takarékosan
* nem zavaróan
megtenni. Amint ezt megteszik, akkor a felhasználók is engedni fogják a reklámokat.
Nem mellesleg vannak má módok is a bevételre.
"Letoltottem egy ad block programot"
Milyet? Melyiket?
Nálam ublock originnel minden gond nélkül működik.
Linkek közül egyedül az srnet-es, ami reklámokat dobál, de több link esetén ezt el tudod kerülni.
Olyat viszont még ezzel se tapasztaltam, hogy ne tudnék továbblépni.
Fura nekem amit írsz mert 6,5 éve hasznàlom a sorozatbaràtot, gyakorlatilag a kezdetektől fent vagyok (3 hónappal az indulàsa utàn talàltam rà) reklàmblokkolóm egy sincs és azon kívül hogy 1 sorozatrész megnyitâsakor max 1-2 oldal ugrik fel amit 1-2 màsodperc kinyomni, semmi màs zavaró elem nem jön. Ennyi nekem bőven belefér azèrt, hogy ingyen, reklàmmegszakítàsoktól mentesen ,maceràs letöltögetés nélkül nézhessek sorozatokat.:) Vírusirtóm teszi a dolgàt, a laptopomnak se volt soha semmi baja.
Akik sokat blokkolgatnak, azoknak amúgy több gondjuk szokott lenni az oldal hasznàlatàval- csak magukkal szúrnak ki, mivel a reklàmokból tartja fent magàt az oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!