Működik még a CSET. HU?
Figyelt kérdés
Nekem nem tölti be a "BELÉPÉS" gombot. A JAVA rvm -mel lehet baj, vagy az oldal halott? 100 éve nem voltam már fent, most kíváncsi lennék mi az ábra ott.2018. dec. 18. 16:52
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy halott.
2/5 anonim válasza:
Az oldal eleve egy fos. 18 éves oldalról van szó, de hogy ennyire gyakori legyen ez a hiba és hogy nem tudják kiküszöbölni ennyi idő után az elég gáz. Ezzel csak az a gáz, hogy akik VIP-et vásárolnak őket köpik szemen.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat. Szóval nem nálam van a hiba. Mindegy. Csak CSETeltem volna egy jót. Olyan régen volt már... Más oldalak meg nem kellenek, mert nem akarok regisztrálni.
2018. dec. 20. 18:12
4/5 anonim válasza:
Hát én már 4 éve leléptem onnan, mert már csak pár száz ember járt fel, miközben 8-10 éve még több ezer. Már akkor is rengeteg hiba, szakadás.
A gyaloglóra még feljárok olykor, ott is pár száz rohadt fárasztó ember van csak.
Felejtsd el a cseteket, sajnos az egész chat műfaj halott jó ideje, amiről nagy részt ők tehetnek, mert egyáltalán nem tudtak lépést tartani a korral.
Anno jó pár emberrel találkoztam a chat.huról, szomorú vagyok, mert elég jókat beszélgettek ott, de sajna a chateknek leáldozott.
5/5 anonim válasza:
Azért az is sokat elmond, hogy a legtöbb lány be írta az ismertetőjébe vagy ugy kezdte a beszélgetést hogy " nem akarom nézni ahogy kivered"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!