Miért nem működik win10 en a Firefox böngésző?
lehet megsérült a profilja
keress rá a reset firefox-ra
Tök mindegy mit csinálok, resetelem , csökkentett módba indítom , letiltott kiegészítőkkel.
Semmit nem csinál olyan mintha nem lenne internet kapcsolatom de csak hófeér a képrenyő bármire kattintok . Tehát el se kezdi keresni a beírt címeket és föl se fogja azt se érzékeli hogy rákattintok egy könyvjelzőre.
Egy régi verziót visszatettem és az működik de a legújjabb az akármit csinálsz halott.
Először nézd meg, hátha bennragadt a háttérben egy firefox folyamat:
Alul a tálcán jobbegérgomb > Feladatkezelő > megjelenő ablakban alul "Több részlet" > Részletek fül > a listában keress firefox.exe elemet > ha van akkor jobbegérgomb > Feladat befejezése
Próbáld indítani a Firefox-ot.
Ha így sem indulna, de volt háttérben firefox.exe. akkor megint zárd be, majd manuális profilváltás:
Start menü > egyből írd be: %appdata% > utána Enter billentyű > megjelenő ablakban a "Mozilla" mappán jobbegérgomb > Átnevezés > legyen mondjuk "MozillaRÉGI"
Próbáld indítani a Firefox-ot.
Előző vagyok:
Más hibára gondoltam, - látom neked indul a Firefox.
A régiből exportálnám a könyvjelzőket és szinkronizálnám, vagy felírnám a jelszavakat - aztán mehet a profilmappa átnevezése. (bármikor visszaállítható)
Próbáld meg így újratelepíteni, ha még nem tetted. Távolíts el mindent amit itt ír (a 11. és az appdata részt is):
Ha sehogy sem sikerül, próbáld ki a comodo icedragon-t. Az néhány verzióval le van maradva.
Tök mindegy mit csinálok végigzongoráztam az összeset amit leírtál . cSutkára letöröltem mindent .
Nekem eleve mindig két firefox folyamat fut de nem lehet csak az egyiket befejezni mert mind a kettő bezárul .
Olyan mint ha a win10 nem támogatná innentől kezdve a firefox böngészőt. Teljesen halott nincs internet kapcsolat rajta csak fehér képernyő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!