Paypal nélküli ebay rendelés (aminél kártya adatait kell megadni) mennyire biztonságos? Vásárolt már valaki így itt?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy annyi előnye lenne hogy reklamálhatnék paypalon és visszakérhetném a pénzt ha gond van, de ha ez nem fontos mert minimális tételeket rendelnék (tipikus kínai néhány száz ft-os cuccokat) akkor lehet gondom ha közvetlenül kártyával tenném? kártyaszámot, lejárati dátumot és 3 számjegyű kódot kéri amik a bankkártyámon vannak.2018. dec. 15. 16:45
11/14 anonim válasza:
Eleinte kártyával fizettem, soha nem volt gond.
Most hogy több piacról rendelek áttértem a paypay-ra.
12/14 A kérdező kommentje:
küldött ma az ebay emailt róla hogy elkezdték a szállítást, de ha bemegyek online bankba nem ír erről a levonásról semmit, nem is tudom levonta-e egyáltalán, a tranzakciók közt egyelőre nincs az otp-s számlán
2018. dec. 17. 10:11
13/14 A kérdező kommentje:
levonta, iszont most rejtélyesen 600 forinttal kevesebbet ír számlaösszegnek mint az elvileg új könyvelt egyenleg és ennek semmi nyoma hogy miért...
2018. dec. 18. 10:46
14/14 anonim válasza:
Vanak bankok ahol nem jelzik a zárolást.
pl K'n'H-nál se jelzi a zárolást, csak napokkal később hogy terhelés, az-az amikor már ténylegesen levonja.
A CIB-nél viszont már részletesen mutat mindent, azonnal.
Lehet hogy az OTP is ezen anomália érvényesül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!