Paypal nélküli ebay rendelés (aminél kártya adatait kell megadni) mennyire biztonságos? Vásárolt már valaki így itt?
szerintem ebay látja csak a kártya-adatokat, de én olyan kártyát azért félnék megadni, ami mögött sima folyószámla van, bár talán nem lehet belőle gond. Én úgy tudom, hogy a megadott kártyaszám stb nem kerül az eladóhoz.
Mivel ebay-n rendelsz, a termékvédelem amit az ebay nyújt, vonatkozik rád ugyanúgy.
Az ebay felvásárolta a PP-t tehát no para.
Másik:
A főszámlán hozz létre egy alszámlát + kártyát, így az alszámlához tartozó kártyával fizetsz, a főszámláról mindig csak annyit vezess át az alszámlára (+10-20%) amennyit fizetni fogsz, és amikor fizetsz.
Én is szoktam főszámláról vásárolni.
1. Pontosan annyit vesz amennyi az eladási ár - jellemzően Aliexpress - egy fillérrel sem többe.
2.Erste-s vagyok és ott van védelem a külföldi vásárlásokra.Amikor megadom a kártyaadatokat a pénz leemeléséhez, akkor kapok a banktól egy ellenőrzőkódot a telefonomra és csak akkor kapják meg a pénzt ha ezt a vásárlás oldalán megadom.
Én ezt teljesen biztonságosnak érzem, sosem voltsemmi probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!