Ncore-on van valami korlát a maximálisan futtatható torrentek számára?
Figyelt kérdés
pl 300-400 torrentem van már seedben és közben töltök még2018. dec. 7. 14:48
2/4 anonim válasza:
Nincs, és jellemzően ezt sehol nem korlátozzák. Kicsit meg is ölné a torrentezést, hiszen pont az a lényeg hogy minél több dolog minél tovább maradjon életben. Ha viszont megszabod hogy hány torrent futhat, akkor a felhasználó arra kényszerül hogy valamit ne seedeljen, és ez több százezer vagy millió peer esetén jelentősen lerövidíti a torrentek életét, mert mindig csak a legfrissebb dolgot seedelnék.
Az egyszerre letöltést szokták csak korlátozni egyes oldalak, főleg ahol az aránytartás és seederek száma problémás.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nincs.Amikor foglalkoztam vele,volt hogy 2000+ torrent futott minden gond nélkül.
4/4 anonim válasza:
annyit lehet futtatni ameddig ki nem köpi a lelkét a winyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!