Telekom otthoni gyorsító opció adat korlát?
Akik rá vannak szorúlva a mobil internetes gyorsító opcióra azok milyen adat korlátokkal kell hogy számoljanak? Tegnap közel 30 mbit le 10 feltöltésem volt.
Ma töltöttem steamen kb 10 gigát és le vagyok korlátozva 10~ mbit le 3~mbit feltöltésre. Napi adatkorlát van vagy havi? Valaki tudja hogy müködik ez részletesebben?
telekamu csak ennyir ír róla:
* Rendeltetésszerű használat: A szolgáltatás átlagos fogyasztást feltételező felhasználás
céljait (rendeltetésszerű használat) szolgálja, így folyamatos, nagy mennyiségű adat
fájlcserélő, fájlmegosztó, vagy egyéb,esetlegesen jogsértő tartalmak továbbítását
szolgáló, a rendelkezésre álló kapacitást lefoglaló, más előfizetők kiszolgálását
veszélyeztető felhasználásra nem alkalmas. Amennyiben az Előfizető a rendeltetésszerű
felhasználástól eltérően, olyan módon használja a Szolgáltatást, amely a szolgáltató
hálózatát, más előfizető szerződésszerű kiszolgálását veszélyezteti, úgy a Szolgáltató a
felhasználástól függően jogosult a forgalom lassítására,korlátozására.
Ilyen módon nem szoktak korlátozni, ha korlátoznak azt észre vesszed, mert akkor 1-2 Mbps.
Ez inkább csak a hálózat terheltségének változása, ha csúcs időben nézed előfordulhat hogy töredékére esik vissza.
Nekem is általában 30/10 de van mikor 2~3 Mbps -re is le lassul.
Nem mobil internetről van szó, hanem otthoni vezetékes internetről amit LTE mobil hálózattal gyorsítanak. Azt vettem észre hogy az LTE része korlátozva lett 10-15 gb letöltés után. Erről van szó:
Most kapaszkodj meg, én még csak nem is vidéken lakom, hanem a kilencedik kerületben, de pont egy olyan sarkában, ahol kevesebb a lakóház.
Amúgy kb 5 hete volt egy modemcserém, akkor azt mondta a szerelő, hogy volt valami gond a modemekkel, feltörték a nem tudom mit, de most ezt a hibát kiküszöbölte a Huawei, és egyébként a csere óta stabilan megy 30-50 között a net. Pedig töltök is le majd minden nap.
Update,hátha valaki idetéved a jövőben.
A telekom azóta városomba bevezette az optikát CAT5 ös kábel. Így ennyi év szenvedés és frusztráció után végre azt kapom amiért fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!