A Spotify alkalmazást letöltöttem a laptopomra, az alkalmazás menüje nem magyar nyelvű ezt hogyan lehet magyarra állítani és hogyan kell használni az alkalmazást?
Miután bejelentkeztél,a profilneved mellett a lenyíló ikonra katt --> Settings (Beállítások) menüpont:
a Language (Nyelv) résznél Choose language (Nyelvválasztás) listában kiválasztod a "Magyar (Hungarian)"-t, és újraindítod (bezárod és újból elindítod) az alkalmazást.
A 90%-ban hasznos válaszadónak üzenem,hogy ezt töltöttem le a laptopomra és próbáltam regiszrálni de a megadott emailcímet és a jelszót sem fogadja el nem magyarul ki ír valamit így be sem tudok jelelentkezni.Melyiket töltsem le tudnál linket küldeni?Köszönöm
Az egész Spotify honosított.
Itt tudsz regisztrálni (regisztráció után a megadott e-mail-címre kapsz egy levelet, melyben meg kell erősíteni a regisztrációdat egy, a levélben található link segítségével - ha ezt nem teszed meg, nem tudsz majd belépni):
itt tudsz bejelentkezni:
ha elfelejtetted a jelszavad, itt tudod helyreállítani:
itt töltheted le a Windowsos alkalmazást:
"a jelszót sem fogadja el nem magyarul ki ír valami"
Pontosan mi a hibaüzenet?
Most nem vagyok gép előtt telóról írok holnap megnézem és elküldöm neked a hibát mit ír ki.
Akkor azt letölthetem amit elküldtél?Köszi a segítséget.
Ha már feltelepítetted az alkalmazást, nem kell újból feltelepíteni (ilyet sohasem mondtam, hogy kellene, ezt csak a #1-es hozzászóló állította, aki nem azonos velem), hanem bejelentkezés után át lehet állítani a nyelvet - mint azt #2-es hozzászólásomban írtam.
Ha nem tudsz bejelentkezni, akkor ki kell deríteni, miért nem tudsz bejelentkezni.
Általában az alábbi lehetőségek lehetnek:
* regisztrálás után nem erősítetted meg a regisztrációdat (egy ilyen levelet kellett volna kapnod: [link] )
* elírtad/elfelejtetted a jelszavad
"Előadók albumait szeretném pendrive-ra letölteni az alkalmazás oldaláról"
Egyik megoldás, hogy előfizetsz Premium szolgáltatásra és letöltheted az albumokat - de ezek DRM-védett Ogg Vorbis állományok lesznek - nem biztos, hogy az autó berendezése kezeli őket.
A másik megoldás, hogy letöltesz valamilyen hangrögzítő alkalmazást - például az ingyenes Audacity-t:
a Spotify alkalmazásban elindítod a rögzítendő számot és felveszed:
és mented MP3-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!