LarryHU kérdése:
Hogyan tudok a Play Áruházból alkalmazásokat letölteni (pl: Spotify) laptopra?
Figyelt kérdés
Most kaptam meg az első laptopom és még nem nagyon vagyok jártas benne.
A telefonomról és a laptopomról is ugyan azzal az e-mail címmel vagyok bejelentkezve Play Áruházba. Szóval mikor laptopra akartam letölteni valamit, ami már rajta van a telefonomon is - ilyen a spotify -, akkor azt írta,hogy az alkalmazás már telepítve van. Oké, hogy telepítve van csak a telefonomon. Viszont ott sok helyet foglal. Ezért szeretném letölteni laptopra. De ha letörlöm a telefonomról és letöltöm laptopra ugyan úgy visszakerül a telefonomra. Valahonnan máshonnan nem tudnám letölteni a dolgokat?
Előre köszi a válaszokat.
2016. júl. 15. 14:26
1/4 anonim válasza:
Android rendszer van a laptopodon?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen
2016. júl. 15. 14:45
3/4 DjImipapa válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
DjImipapa Köszönöm szépen, sikerült.
2016. júl. 15. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!