Hogyan működik az Ncore/torrent?
Figyelt kérdés
Az ugye mutatja, hogy mennyi ideog kell még seedelni az adott torrentet és mellette mutat még valamit az mi?
Valahol azt olvastam hogy annyi van vissza töltve?? De hova van visszatöltve ha nincsen egy központi szerver?
A torrentek azok ahol nincsenek központi szerverek? Mert ha igen akkor hova tölti vissza az adott torrentet a torrent kliens? Ha nincs központi szerver akkor mi van a .torrent fájlokkal? Azok hol vannak eltárolva?
2018. dec. 1. 07:13
1/4 anonim válasza:
Visszatölt, de nem egy szerverre, hanem másokhoz akik épp letöltenek. Amikor te letöltesz akkor azoktól töltesz akik épp seedben vannak. Tehát amikor te seedben vagy akkor tőled is töltenek, így jön a feltöltési arány ami ncoreon a letöltött adatmennyiség duplája vagy 48 óra. Tehát ha te letöltesz egy 2gb-os filmet és seedbe kerülsz akkor tőled is töltenek, ha ez megvan 4gb akkor teljesítetted. Ha ezt nem tudod mert nincs akkora érdekeltség vagy ilyesmi akkor 48 órán át kell biztosítanod azt az állapotot hogy tőled tölteni tudjanak. Ennek nem kell folyamatosnak lennie, lehet hónap végéig az adott torrent össz seedelesi időtartamának el kell érnie a 48 órát. Természetesen utána is seedben tudsz maradni, azzal csak jót teszel. Gondold el, amikor le akarsz tölteni egy 6 évvel ezelőtti játékot, ha mindenki kikapcsolná a seedet a 48 óra elteltével, bizony nem tudnád letölteni a játékot
2/4 anonim válasza:
Elég az 1.0 arány vagyis 2gb filmnél 2gb visszatölteni...
Visszatöltött adatmennyiséggel (1.0-s arány)
• Seedben töltött idővel (minimum 48 óra a torrent méretétől függően)
3/4 anonim válasza:
Én 48 órát benthagyom a torrentet, azt csá.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez a 48 óra rémlett, szerintem úgy is volt korábban. Viszont most már nem 48 óráig kell bent hagyni, hanem 48 óra + mérettől függő plusz idő. Úgyhogy erre figyeljetek, ha esetleg a kliensben fix időt állítotok be seedelésnek. (Persze ez az idő csökken a korábbiaknak megfelelően, ha ténylegesen töltik is tőled.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!