Valami jó nemzetközi, univerzális torrent-kereső? QBittorent keresője működik valakinek?
Eddig ezt használtam, nagyon jó volt, és bár 2011-es a program, de tavalyig remekül működött, most viszont már nem talál semmit:
A qBittorrentben installerben nem frissítik a pluginokat?
Én letöltöttem a legfrissebbet és ott nem működik a keresés. Adjam hozzá kézzel a pluginokat?
Amúgy ott a pluginok kijelzik a seedeket, peereket? Gondolom ez már ott sem működik, csak akkor derül ki van-e megosztás, ha elindítom a torrentet. Az előbb is 12 torrent közül 3-ból talált csak egyáltalán valamennyi seddet, peert. Ezeket a próbálkozásokat jó lenne kiszűrni, de gondolom DHT-nél ez lehetetlen, csak a próbálkozás segít.
Felraktam a qBittorrent 4.1.0 alpha-t Linux alá, ott a következőképpen megy:
1. Nézet/Keresőmotor menüpont
2. A fő ablakban kiválasztod a Keresés fület
3. "Modulok keresése" gomb (jobb alsó sarokban)
4. A megnyíló ablakban "Frissítések keresése" gombra kattintasz - ez frissíti a modulok listáját, nálam ezek vannak:
* BTDB
* LegitTorrents
* The Pirate Bay
* TorLock
* Torrentz2
* Zooqle
5. Innentől fogva a fő ablakban levő keresés fűl működik.
Itt van még pár:
a telepítés menete:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!