Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet törölni egy facebook...

Mindentudó99 kérdése:

Lehet törölni egy facebook profilt hogy az azonnal eltünjön?

Figyelt kérdés
Nekem rémlik valami hogy még tizen pár napig nem szünik meg egy profil. Hogy van ez?
2018. nov. 25. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ha jól tudom kiválasztod hogy deaktiválni szeretnéd a profilt, és ha 2 hétig nem lépsz be utána, akkor törlik.
2018. nov. 25. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Mások számára nem lesz látható, de nem tűnik el azonnal. A 2 hetet most már felvitték 30 napra, és a rendszerben biztonsági mentésként még megmaradhat annak tartalma hosszabb ideig is. Például bűncselekmény elkövetése esete miatt tárolniuk kell mindent, hiába nem fér hozzá már a felhasználó.
2018. nov. 25. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Kösz. Valószínűleg rá akartak venni olyan dologra amivel később megzsarolhatnak.Nemet mondtam azonnal eltünt a profilja netről az illetőnek.
2018. nov. 25. 19:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintetek van esély rá hogy újra használni fogja? Vagy inkább új profilt csinál erre a célra.
2018. nov. 25. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!