Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van bármilyen mód arra, hogy...

Van bármilyen mód arra, hogy egy facebook beszélgetés végleg eltűnjön mindkét fél számára?

Figyelt kérdés

Igen tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már és nagy részben mindenhol az a válasz, hogy nem és, hogy mi értelme lenne, meg hogy gondoljunk bele, hogy ha feladtunk régebben egy levelet a postán akkor a ugye már nem tudunk vele mit kezdeni. Én ezt értem, de valószínű abban az időben senkit nem zaklattak postán keresztül, legalább is nem ilyen szinten.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha jelentem a beszélgetést és úgy bírálják el mindkettőnk számára eltűnik vagy ezzel már együtt kell élnem?

Válaszokat előre is köszönöm és előre is elnézést a hosszú megfogalmazás miatt.

#Facebook #törlés #facebook üzenet jelentése
2016. nov. 2. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Letiltod, és nem látod. Még jelenteni sem kell.
2016. nov. 2. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog eltűnni a másik fél számára a beszélgetés. Arra még továbbra sem gondolsz, hogy mi van akkor ha a másik fél képernyőképként lementette a beszélgetést, vagy kimásolta a szöveget és egy dokumentumba kimentette, vagy a profilja biztonsági másolataként lementette azt magának. Akkor mit csinálsz? Még ha törölni is lehetne az ő példányát, neki akkor is meglenne a másolata.
2016. nov. 2. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizony ez igy van. Észnél kell lenni mit irunk le és milyen fájlokat küldünk el a chat-en. Esetedben már késő a bánat, ismerősödnél ott van minden, ő rendelkezik felette, csak ő tudná törölni is, de ugye fennál az előző hozzászóló által leirtak is, vagyis kimenthette azokat. Ha ezeket valahol a Facebookon felhasználja és az téged sért, azt érdemes jelenteni. De azt nem hogy a FB kényszeritse a törlésre a chetváltásban. Tehát ugy néz ki, hogy együtt kell élned azzal a gondolattal, hogy beszélgetésed ott van nála és vagy felhasználja valamire vagy nem.
2016. nov. 3. 07:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igazándiból engem nem az zavar, hogy én egy adott vagy bizonyos dolgot leírtam.. hanem az, hogy egy folytában felhozza ezt arra hivatkozva, hogy vissza olvasta blablabla.. és olyan témákat érint amit kifejezetten nem szeretek és már-már tényleg zaklatás.., de szép szavakkal nem lehet rá hatni ezért kértem segítséget, de látom ez maximum jelentéssel lehet elintézni, azért köszön a segítséget.
2016. nov. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!