Miért jobb az, ha Facebook-on az ismerőseid nem tudnak a faladra írni?
Van pár ismerősöm, akinek ha jelzi a Facebook, hogy születésnapja van, akkor csak személyes üzenetben tudom felköszönteni, mert így állította be; senki ne írhassona falára (ez nem bosszant, írok neki személyes üzenetet, csak kíváncsi lettem).
Pontosan milyen indokkal szokta általában azt a döntést meghozni, hogy senki más ne írjon a falára, csak ő tehesse?
Azt még értem, ha valaki beállítja úgy, hogy a falára ismerősei által kitett dolgokat csak ő láthassa (mert nem biztos, hogy szeretné, ha minden ismerőse látná a megosztott infót). De milyen céllal mondja azt valaki, hogy "Rendben, akkor én beállítom úgy, hogy senki semmit ne írhasson ki a falamra"?
Nem bosszankodásból írom, csak tényleg nem világos, hogy miért dönt valaki e mellett a beállítás mellett.
én gamer vagyok és van pár gamer ismerősöm akinek már azért is szóltam, hogy ne tageljen már be minden hülyeséghez amihez semmi közöm sincs, na volt olyan akik elkezdtek ugyanilyen dolgokat kirakni a falamra, mert szerintük közöm van hozzá
én magam sem rakok ki kb semmit, nagyon nagyon ritkán (2-3 évente) és zavar, ha mások elkezdik feltölteni méghozzá hülyeségekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!