Hogy lehet letiltani, megszüntetni, eltüntetni (akármit csinálni vele, hogy ne legyen) ezt a jobb oldali sávot Facebookon?
2014. jan. 4. 20:16
1/3 anonim válasza:
xDDD a neveket meg a chatet letakarhattad volna :D
de amúgy kattints a sáv jobb alsó sarkába, a beállítások melletti kilépés/elrejtés jelre.
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor meg chatelni nem tudok...
nekem a hírfolyam nem kell ott(kapok mindenről értestést), meg a játékreklámok... azokat nem lehet eltüntetni...
ha valaki visszaél az ismerőseim nevével, úgyis őt veszik elő, nem engem, szóval...
Amúgy meg, ha valaki felregisztrál netre, onnantól bárhova kikerülhet... meg kinn is van mindenhol... a Facebook egy globális világportál
2014. jan. 4. 21:49
3/3 A kérdező kommentje:
jajj,azt hiszem, rájöttem, összezártam...
2014. jan. 4. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!