Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Origin-en ha nem alap előfizet...

Origin-en ha nem alap előfizető vagyok, hanem a drágább, akkor az milyen előnyökkel jár?

Figyelt kérdés

Nevetséges, hogy nem is kommunikálja az oldal, gondoltam, azért, hogy játékot vehessek elég ha az alapot fizetem, így is lehúzás. A SW BF2 10 óra játék is annyi volt, hogy pár pálya és kezdte is előlről...2,5 óra után :(

Szóval amit alapból ígértek, az sincs meg, nem szeretnék egy komolyabb összeget befizetni a semmire.

2018. nov. 12. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy két helyen kicsit el vagy tévedve, de megpróbálok választ adni a kérdésedre.

Jelenleg az Origin-en 2 előfizetői státuszból tudsz választani, az Origin Access Basic, és az Origin Access Premier. Az előbbi 4€/hónap vagy 25€/év, utóbbi 15€/hó vagy 100€/év.

A Basic Access tartalmaz egy ~110 játékból álló könyvtárat, amikkel az előfizetői tagságod alatt korlátlanul játszhatsz. Ezek közt vannak nagyobb és kisebb címek is, összességében szerintem nagyon is megéri, sőt, az egyik legjobb előfizetési lehetőség ma a játékpiacon (nyilván preferenciáktól függően), lehúzásnak megközelítőleg sem mondanám ennyi pénzért. Ezen kívül a Basic-ben van még egy 10 órás kipróbálási lehetőség is a legújabb EA játékokra, amik megjelennek, értsd: Battlefield-ek, FIFA-k, Anthem, stb. Ezen kívül 10% kedvezménnyel vásárolhatsz az Originen bármit, amíg tart az előfizetésed.

A Premier abban különbözik ettől, hogy a legújabb EA játékokat nem csupán 10 óráig próbálhatod ki, hanem azokat is megkapod teljes egészében, korlátlanul. Tehát havi 15€-ért játszhatsz a frissen megjelenő 60€-s játékokkal. Ennyi a különbség.

És ez mind le van írva az Origin-en is, szinte az arcodba van tolva, de mindegy, szívesen segítek. Ha bármi kérdésed van még, válaszolok :)

2018. nov. 12. 19:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Mivel megszűntették a magyar nyelvet a felületükön,ezért lámáztam kicsit és eddig nem találtam sehol infót erről. Köszi a választ.
2018. nov. 13. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!