Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha az interneten nézek valamit...

Ha az interneten nézek valamit, és ha valaki belenéz a gépembe és ellenőrizni szeretne, hogy mit néztem, azt meg tudja tenni? Vagy ha valami vírust szedek össze, akkor utána tud járni, hogy melyik oldalról szereztem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a könyvjelzőben ott van az utolsó néhány oldal, de ha onnét eltűnik? Tegyük fel, hogy egy hozzá értő ember nézné meg a gépem, akinek ez a foglalkozása.
2008. nov. 5. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha hozzá értő ember, akkor még a gépedhez sem biztos, hogy oda kell ülnie. Természetesen meg tudja mondani
2008. nov. 5. 15:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2008. nov. 5. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

bizony elég sok helyre bejegyzi a látogatásokat...

törölni az előzményeket, a cookie- kat, az ie5 könyvtár teljes tartalmát - és még akkor is előfordulhat, hogy valahova a regiystribe is bejegyezte a látogatás nyomát.

szóval elég nehéz az összes nyomot eltüntetni - ha valaki igazán ért e géphez, akkor nagy valószínűséggel tudni fogja, hogy merre jártál...

2008. nov. 5. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A flash player is tárol fájlokat, amiből lehet látni merre jártál.
2008. nov. 5. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Azt,hogy egy vírust honnan szereztél,azt a büdös életben senki sem fogja megmondani.Azt,hogy merre jártál a neten,azt is elég jól el tudod tüntetni valamilyen takarító programmal.Pl ccleaner vagy ashampoo winoptimizer...stb.A playerekből is simán ki lehet törölni a címeket.Persze,aki nagyon akarja,és ért is hozzá,az találhat valami nyomot.De szerintem senkinek sem ér annyi fáradságot,hogy mondjuk a registrydben turkáljon.Meg a takarító progik azt is elég rendesen kipucolják.Persze a törölt fájlok is fenn vannak még a gépeden,csak nem lehet őket simán látni.Mondjuk erre is van szoftver,hogy a törölt fájlokat véglegesen törölje.Pl revo uninstaller is tudja ezt.Tökéletesen nem tudsz természetesen minden nyomot eltüntetni,csak ha leformatálod a géped,de nem a gyors formatálási módszerrel.Akkor aztán ember legyen a talpán,aki talál valamit.Olyankor még egy laborban sem egyszerű visszaállítani valamit.
2008. nov. 5. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
ha routeren keresztül megy az adat, akkor máris tudja a logból bárki hogy melyik ip című oldalra ment fel az illető...
2008. nov. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!