Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Régebbi típusú Asus laptophoz...

Régebbi típusú Asus laptophoz hol találom a wifi biztonsági kulcsot? Mert azt kér.

Figyelt kérdés

Elromlott a laptopom, az automatikusan kapcsolódott, ez kulcsot kér. A lányomtól kaptam ezt az Asust, olvasgattam itt róla, de a router alján lévő számok beírását nem fogadja el. Valaki tudna segíteni? Vén szatyor vagyok, nem értek hozzá sajna. Így használhatatlan. Hazajött, hozta a gépet, de már mennie is kellett, egyébként ő sem ért hozzá. Mi a teendőm? Hol találom a belépő kulcsot?

Nagyon megköszönném, ha valaki segítene.

2018. nov. 1. 11:10
 1/9 P.O.C. ***** válasza:
A Wi-Fi router menüje tartalmazza a kívánt kódot.
2018. nov. 1. 11:24
 2/9 Dongaben ***** válasza:

Pedig az a jelszó kellene, ami a szolgáltató router-én van... Az előfordul, hogy rosszul írunk be valamit, főleg, ha csak "csillagokat látunk".:)

Azt mondanám, hogy a jelszót írd be pontosan egy txt-be (Szöveges dokumentum), és jelöld ki. Majd CTRL+C, és amikor kéri akkor CTRL+V-vel beilleszted.

2018. nov. 1. 11:25
 3/9 Dongaben ***** válasza:
Ja, igen! 2 féle jelszó is lehet rajta. Neked a "Biztonsági kulcs" kell.
2018. nov. 1. 11:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Két számkódot is találtam a routeren, de egyiket sem fogadja el, már próbáltam. Egyébként köszönöm a gyors válaszokat. Értékeltem. Csak még mindig nem értem, miért hibás.
2018. nov. 1. 11:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, biztonsági kulcsot kér. A jelszót tudom. De ezt...:(
2018. nov. 1. 11:37
 6/9 Dongaben ***** válasza:

Milyen szolgáltató? (Tkom, Digi...stb...)

Az első 5 karaktert írd le mindkét "jelszóból".

2018. nov. 1. 11:43
 7/9 A kérdező kommentje:
VidaNet
2018. nov. 1. 11:48
 8/9 Dongaben ***** válasza:
A Wifi-s modemmel még annyit tehetsz házilag, hogy kihúzod a 220-ból. A ki/be kapcsolót párszor átváltod. Kb. 1 perc múlva visszadugod, bekapcsolod. Ha így sem megy, akkor marad az ügyfélszolgálat, ahol közvetlenül tudnak segíteni.
2018. nov. 1. 12:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom. És nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
2018. nov. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!