Asus vivobook E406SA?
Nos rendeltem egyet, es kerem az irja le a velemenyet aki ert hozza negativ kommentet nem kerek koszonom szoval ami van benne
Intel Celeron n3160
4GB Ram DDR3
Intel Graphics 400
64 gb emmc merevlemez
Full hd
Ventilator nincs
Processzor sebesseg 1.60 MHz
4 mag gondolom bosstal kepes 2.24GHZ vinni
Nem vagyok nagyra vagyo nem far cry 5 gondoltam h jatszni vele nem vagyok nagy gamer sot nem is nagyon jatszok mar kinottem azt a korom de hogy mire szamithatok meg is filmnezes youtobe haverjaim mondjak menjek fel, lol-ra leuge of legends ilyesmikre gondolok szoval akinek hasonlo gepe van kerem irja le mi tapasztalatai meg egyszer mondom nem arra lett veve hogy 0-24 be jatszak mar idom sincs
Kulso vityora teszem majd a filmeket stb
Nem tudom mennyire lehet majd vele jatszani de mar nem is nagyon tervezem, inkabb ps-t fogok venni jatszani ezt csak napo bongeszes talan neha jatek ha haverok mondjak menjek fel szerintem azert ezzel is lehet azert kisebb jatekot jatszani 2012 ig sose voltam hive pc-n gamelni inkabb ps mint regen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!