Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy routert, hogy a...

Vettem egy routert, hogy a youtube-on tudjak filmet nézni a TV-n, és hogy az okostelefonhoz legyen internet. Kábelinternetem van. Mi az a konfigurálás, és hogyan kell konfigurálni?

Figyelt kérdés
Azt sem írják, hogy vezetékes, vagy vezeték nélküli a router. Annyit tudok, hogy a bejövő internetet a routerbe kell bedugni, és a routert összekötni a számítógéppel. ez talán menne, de azt írják a kézikönyvben, hogy konfigurálni kell. Hogyan? És hogy megy jel másik szobában levő TV-hez, vagy okostelefonhoz?

2018. okt. 29. 07:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden router egy kicsit más, ennyi információból nem tudunk segíteni. De ott a leírás, sokszor képekkel van illusztrálva, le van írva, hogy mit milyen portba csatlakoztass, hogyan éred el az adminisztrációs felületet, az meg ha magyar akkor egyszerűen el tudsz rajta végezni műveleteket.
2018. okt. 29. 08:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nincs fogalmad az egészről, akkor jobban jársz, ha hívsz egy szakembert, aki megcsinálja neked, mert itt mi nem fogjuk tudni elmagyarázni.
2018. okt. 29. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!