Facebook ismétlődő posztok?
Figyelt kérdés
Ha görgetem a facebookot, 4-5 poszt után ismétlődik. Kb. 3 hete kezdődött. Használhatatlan. Eléggé zavaró, mintha valami vírus lenne. Kérdeztem ismerősöket, de senki nem tapasztalt ilyet. Először gondoltam a gépemmel van valami baj, de már 2 másik gépen is beléptem és ott is hasonló a helyzet. Valaki tapasztalt hasonlót, ha igen mi a megoldás?2018. okt. 27. 12:29
1/4 anonim válasza:
Szia, ez nálam is ez van, nekem is régebbi posztok jönnek elő kb már jó pár napja, de úgy csinálom hogy rá megyek a hírfolyamokra, rá kattintok a legfrissebb eseményekre, és adja az új híreket is,
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, de ez a módszer sem változtat a helyzeten.
2018. okt. 27. 15:14
3/4 A kérdező kommentje:
Postosabban fogalmazva: megjeleníti a friss híreket is, amit néhány perce töltöttek fel, viszont az a baj, hogy azokat ismétli. Például betölt 2 képet és 3 cikket amit most tettek fel az elmúlt egy órában majd ezeket ismétli, ahogy görgetem lefelé az oldalt + ide-oda ugrál a kép.Talán így jobban értelmezhető az eset.
2018. okt. 27. 15:21
4/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy más weboldallal ezt nem csinálja és magával a géppel sincs alapvetően probléma ( szóval nem vírusos vagy ilyesmi).
2018. okt. 27. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!