Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akar valaki folyton...

Miért akar valaki folyton kamu facebookokkal kapcsolatba lépni velem?

Figyelt kérdés
Pár hete bejelölt egy franciának megnevezett valaki, én nem néztem ki az, elfogadtam, aztán szlovákul kérdezett tőlem a magánéletemmel kapcsolatos dolgokat. Azóta újabb 2 áll fb-vel próbálkozott, és szerintem fog is. persze nem fogadtam el az utóbbikat. Ki lehet vajon?

2018. okt. 26. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Bárki, ezt nyilván nem lehet megmondani. Akár egy ismerősöd vagy egy ismeretlen aki látásból ismer csak, de megtudta a neved és próbálkozik. Ha te sem tudsz kire gondolni, egy független idegen netes olvasó még annyira sem tud tippelni mint te.

Esetleg menj bele a játékba és adj meg magadról valami hamis infót. Ha valakitől mégis visszahallod, neki köze lehet már a dologhoz.

2018. okt. 26. 17:34
 2/2 anonim válasza:
Én ismerek egy olyan aljas férget, aki kémkedési céllal kamuprofilok mögé bújva jelölgeti be azokat, akikről tudja, hogy kicsodák. Saját magát nem meri vállalni, de ennek ellenére nagyon kíváncsi arra, hogy mások miket tesznek ki privátba, ezért bejelölgeti őket, azok meg vannak olyan hülyék, hogy visszajelölik azt a férget. Már egy csomószor töröltettem a férget, de mindig újraregisztrált mindig másmilyen kamuprofil alatt. Lehet, hogy téged is egy olyan egyén próbál meg kamuprofil használatával bejelölni, aki a valóságban ismer téged valahonnét, csak nem meri vállalni magát, viszont le akarja kémkedni, miket teszel ki privátba.
2018. okt. 26. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!