Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Twitch szakértőket keresek!...

Twitch szakértőket keresek! Hogy működik?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm most kezdett el Twitchen streamelni. Többen jelezték, hogy viszonylag jobb felbontáson már akad, megáll nekik az adás. Az első adáson lehetett a képminőséget állítani, akkor lejjebb véve ment a többieknek is. Viszont következő alkalommal hiába ment ugyanúgy a live, nem engedett a Twitch semmiféle minőség beállítást, csak "auto" és "source", ami 1080-p60 volt természetesen, így volt, aki egyáltalán nem tudta nézni. Aztán X óra után egyszer csak gondolt egyet a Twitch, és már engedte átállítani a felbontást.

Próbáltam google barátomtól segítséget kérni, de konkrétan erről semmit nem találtam. Esetleg ha van itt olyan, aki ezt keni-vágja, hogy miért van, miért így van, mitől függ hogy lehet e állítani, stb, az megírhatná, megköszönném.

Plusz a Twitchen a Nightbot és commandok beállítása is érdekelne, hogy lehet e egyáltalán, és hogyan, és a youtubehoz hasonlóan csinálhatják e twitchen is modik, vagy csak streamer...

Meg még lehet lesz majd pár kérdésem, ha valaki van olyan rendes, hogy segít nekem. :D

Köszi szépen előre is, puszi!

2018. okt. 25. 21:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!