Twitch szakértőket keresek! Hogy működik?
Egy ismerősöm most kezdett el Twitchen streamelni. Többen jelezték, hogy viszonylag jobb felbontáson már akad, megáll nekik az adás. Az első adáson lehetett a képminőséget állítani, akkor lejjebb véve ment a többieknek is. Viszont következő alkalommal hiába ment ugyanúgy a live, nem engedett a Twitch semmiféle minőség beállítást, csak "auto" és "source", ami 1080-p60 volt természetesen, így volt, aki egyáltalán nem tudta nézni. Aztán X óra után egyszer csak gondolt egyet a Twitch, és már engedte átállítani a felbontást.
Próbáltam google barátomtól segítséget kérni, de konkrétan erről semmit nem találtam. Esetleg ha van itt olyan, aki ezt keni-vágja, hogy miért van, miért így van, mitől függ hogy lehet e állítani, stb, az megírhatná, megköszönném.
Plusz a Twitchen a Nightbot és commandok beállítása is érdekelne, hogy lehet e egyáltalán, és hogyan, és a youtubehoz hasonlóan csinálhatják e twitchen is modik, vagy csak streamer...
Meg még lehet lesz majd pár kérdésem, ha valaki van olyan rendes, hogy segít nekem. :D
Köszi szépen előre is, puszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!