Miért csak 1rooter megy 2helyet, nem ismeri fel a 2. rootert?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy a modemem csak 1 rootert fogad el,hiába rákötök 2rooter csak 1 rooteren megy az internet. Probáltam cserélgetni meg minden de csak 1rootert enged használni.Valahol be kellene állitani hogy több rooter is engedélyezzen?Vagy lehet az a gond hogy 2egyforma rooterem van?Mi lehet vajon a gond?2018. okt. 2. 09:31
1/3 anonim válasza:
1. Router és nem rooter.
2. Mi az, hogy "nem ismeri fel"? Egyáltalán hogy vannak vezetve a kábelek?
3. Egyáltalán minek a két router, mi a célod vele? Értelme sincs!
3. Jó esetben a szolgáltató csak egy IP-t ad, így persze csak egy router fog tudni csatlakozni. A másikat, ha nagyon muszáj, akkor switchként tudod használni, ha az első router LAN portjából a második router LAN portjába csatlakoztatod.
2/3 anonim válasza:
Ezt én sem értem, hogy akarod a két routert összekötni. A szolgáltatói vezeték végére egy alhálózatot tudsz kialakítani egy routerrel, és ha kell, további alhálókat további routerekkel, de szerintem sem kell tovább bontani, elég az alhálón belüli switch.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megoldottam,azért szeretnék még egy router mert elég távol van a szobámtom a másik router és gyenge a jele...
2018. okt. 2. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!