Hogy tudom megoldani a No Internet hibát?
Figyelt kérdés
Szóval van egy router a szombámban ami nagyon jó volt... gyors volt stb. de a szüleim kaptak egy másik router-t ami jó de nagyon messze van a laptopom attól az új router-től és a régi nem megy amikor próbálok rá kapcsolódni azt mondja hogy no internet tudnék becsatlakozni egy internet kábelt de az internet kábel amit kaptunk az új routerral az rövid szóval hogy tudom meg csinálni hogy az internet működjön a régi routeren2018. szept. 30. 15:45
1/1 anonim válasza:
Kicsit érthetetlenül fogalmazol...
Mi is a pontos szituáció?
Ha jól értem, adott 2 meg nem nevezett típusú router. Ezek között szeretnéd megoldani a kapcsolatot, sejtésem szerint.
Nos, vagy össze kábelezed a router -eket (ez lenne a leg egyszerűbb) vagy vezeték nélküli kapcsolatot lehet kiépíteni a router -ek közt, ha azt (legjobb esetben) a régi támogatja és az új hatókörében van. Ennek több módja van: az un. "repeater" (jelismétlő) funkció vagy a "wireless ap" (vezetéknélküli hozzáférési pont) funkció esetleg a "wds" (wireless distribution system) funkció. Hogy ezekből mit tud a router, azt gyártó/típus alapján megmondani lehetetlen. Ebből kifolyólag a további segítségnyújtás is lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!