Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aug.28 óta nem kapom meg az...

Aug.28 óta nem kapom meg az e-mailjeimet. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Gmailes fiók, már 4-5 éve használom, mindíg jól működött. És nek a telefon hibája, mert más email címek működnek ugyanezen a telefonon, illetve a kérdéses email cím más készüléken se működik. Kipróbáltam, hogy küldtem magamnak emailt más címről, és nem érkezik meg. Mit lehet tenni? Fontos lenne, mert sokat használom

2018. szept. 10. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom a web-en megjön... töröld a fiókot a telefonról és add hozzá megint. Automatikus szinkronizálást nem kapcsoltad ki véletlenül?
2018. szept. 10. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs betelve a tárhely? Az is lehet az okozója
2018. szept. 10. 09:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Az utolsónak van igaza. Be van telve a tárhely. Letöröltem rengeteg régi emailt, de így sem kapok egyet sem. Van erre valami módszer? Nem szeretnék 690ft/hó tárhelyet venni ha nem muszáj
2018. szept. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!