Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a teendő ilyen esetben?...

Mi a teendő ilyen esetben? Töröltek Ncore-ról.

Figyelt kérdés
12 hete nem léptem be és töröltek. A gépem tönkrement szóval nem tudtam belépni. Mire tudtam venni egy újat már másik szolgáltatóhoz kerültem. Szóval így se tudok belépni. Senki ismerősöm nincs aki tud meghívót küldeni. Szerintetek ha írok az ncorenak visszaadják a fiókom? Vagy már nem lesz többet ncoreom? :/

2018. szept. 2. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Nem adják vissza. Itt sem fogsz kapni senkitől.

Majd egyszer ha egy ismerősöd fog tudni küldeni, akkor lehet, addig nincs

2018. szept. 2. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Ne aggódj, legalább találékonyabb leszel, lassan 8 éve nincs ncore-om, és nyilván nehezebb kismillió oldalról összekapirgálni a cucokat, de nem lehetetlen.
2018. szept. 2. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Idézet az oldal fórumából:

Kérdés:

"[...] Észrevettem, hogy sok felhasználót töröltök - köztük az én meghívottjaimat is - mert inactivak lesznek egy kis időre. [...] Még az őskorban hoztátok ezt a szabályt és ezért kérdem én: Miért kell terrorizálni a felhasználókat ilyen dolgokkal mikor az embernek manapság száz fele vannak a gondjai? Én azt mondom ez nem fair. Indítványozom e szabály törlését.[...] "

Válasz:

"Kis idő = 12 hét. Inaktivitásért törölteknek csak az automatikus levélre kell válaszolniuk és rövid időn belül már ismét használhatják az oldalt. Üzenni is elég egy ismerőssel, aki a HelpDesk menüben is kérvényezheti az adott fiók visszaállítását. "

Tehát visszaállítják az inaktív fiókot, csak kérni kell.

2018. szept. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!