Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Google logolja a kereséseime...

A Google logolja a kereséseimet, ha be vagyok jelentkezve gmailbe?

Figyelt kérdés

Mostanság vettem észre, hogy ha google-ben rákeresek valamire, olyan oldalakat is olvasottnak jelöl, amiket emlékeim szerint erről a gépről nem néztem, csak munahelyemről.

Elképzelhető, hogy a gmailes bejelentkezés alapján figyeli/tárolja ezeket?

Azért kicsit "ijesztő", hogy már ennyi mindent figyelnek :), tudtok még esetleg ilyen "érdekességekről"?

2010. jún. 21. 21:09
 1/3 anonim válasza:

ha nem vagy bejelentkezve a gmailbe, akkor is logol :)

mindenkit. mindent. ettől tudja mit, kik, hol keresnek és találnak.

2010. jún. 21. 21:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerintem félreértettél.

Konkrét eset: Ma munkahelyemen megnéztem egy wiki szócikket, aztán hazajöttem és itthon egy teljesen másik gépen rákerestem guglin ugyanarra a dologra és az adott wiki oldalt olvasottnak jelölte.

Szerintem csak google bejelentkezés alapján tudhatta, hogy egy olyan ember ül itt a gépnél, aki már olvasta azt az oldalt.

Vagy csak simán rosszul emlékeztem és már ebből a böngészőből is néztem az adott honlapot... azért tettem fel a kérdést, mert utóbbiban nem vagyok biztos :)

2010. jún. 21. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden user mellé jár egy google-manó, aki elintézi az ilyesmit. No para, ez így van jól!
2010. jún. 21. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!