A messenger hogy szinkronizálta le?
Figyelt kérdés
Szóval kb féléve van új telefonom. Ezen a telón csak én jelentkeztem be facebookra, messengerre.
Tegnap unatkoztam, kattingattam, messengerben rámentem a saját ikonra, jobb felső sarokban, ott emberek menüpont, majd a névjegyek kezelése. Ott döbbentem rá, hogy a saját telefonomban lévő névjegyeken kívül (de több évvel ezelőttiek, a frissek nincsenek benne) a volt párom névjegyei (név és telefonszám) is ott vannak, sőt kb az én névjegyzékem 10% az övé 90%.. Bár van pár, amelyik egyikünknek sem ismerős.. Se én se ő nem jelentkeztünk be egymás messenger fiókjába.
Neki ki van kapcsolva a szinkronizálás és nekem is.
Miért szinkronizálta le?
Valaki tudja a választ? Elég para, hogy mások láthatják ezeket a névjegyeket..
2018. szept. 2. 08:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!