Nem tudok üzenetet küldeni messengeren, mert letiltotta a facebook Valaki hasonló helyzetben? Mennyi ideig tartott?
Hát nem kellett volna boldog, boldogtalannak a szabályzattól eltérő üzeneteket küldeni. A tiltás idejére nem tudok válaszolni, mivel engem még nem tiltottak le. Megoldás: MOst jó ideig légy nyugodt és várakozzál. Min. 1 hónap, de a súlyosságtól függően lehet félév is.
Kivonat a súgóból:
Ha letiltottuk számodra az üzenetek vagy a matricák küldését, ennek az alábbi okai lehetnek:
Sok üzenetet küldtél az utóbbi időben.
Többen jelentették az üzeneteidet.
Az üzeneteid sértik a Facebook közösségi alapelveit.
Fontos szempontok:
A tiltás átmeneti. A Facebook többi funkciót továbbra is használhatod megerősített ismerőseid elérésére a Facebook alkalmazáson vagy a www.facebook.com oldalon keresztül, amíg a tiltás tart.
Ha le van tiltva számodra az üzenetküldési funkció, előfordulhat, hogy átmenetileg az ismerősnek jelölés is le van tiltva.
Az alábbiakat teheted annak érdekében, hogy a jövőben ne legyen letiltva számodra az üzenetek küldése:
Ügyelj arra, hogy azt a nevet használd, amelyet a hétköznapi életben is, ezzel megkönnyíted az üzenetek címzettjeinek, hogy rád ismerjenek.
Amikor a tiltás lejárt, kérjük, hogy csak olyan embereknek küld üzenetet, illetve olyanokat jelölj ismerősnek, akiket személyesen ismersz. Szabályainkról a Facebook közösségi alapelveinek elolvasásával tájékozódhatsz részletesebben.
Egy képet küldtem át ismerősnek üzenetben 5 perc se telt el és tiltottak.
3 napra. Szóval ezt is tudom mert nagy nehezen beadta mikor likeolni akartam egy posztot. De nem értem mert ott van hogy reklamálhatsz ha nem értesz egyet. Írtam is nekik üzenetet angolul nagy nehezen, és nem engedi elküldeni :D
Köszönöm facebook.
Persze am szabályzattal tisztába vagyok. De az hogy messengeren a saját telefonomról nem küldhetek semmit. Nevetséges....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!